Designmagasin
Designmagasin
Dvd-Boksen

Paths of Light

Dvd-Boksen Den beste måten å holde den korte animasjonen Paths of Light av Zina Caramelo på, var å sikre at DVDen hadde en vakker sak å matche. Emballasjen ser faktisk ut som om den ble plukket ut fra skogen og støpt for å danne en CD. På utsiden er forskjellige linjer synlige, nesten vises som små trær som vokser opp på siden av saken. Treutvendig hjelper deg også med å gi den et ekstremt naturalistisk utseende. Paths of Light er en ekstrem oppdatering fra sakene mange så for CD-er på 1990-tallet, som vanligvis besto av grunnleggende plast med en papirpakke for å forklare innholdet inne. (Tekst av JD Munro)

Prosjektnavn : Paths of Light , Designernes navn : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Kundens navn : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd-Boksen

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.