Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonell Innpakning

Loop

Multifunksjonell Innpakning Loop er en multifunksjonell innpakning til garderoben din eller til bruk i ditt hjem. Loop er 240cmx180cm. Overflaten og strukturen på Loop-tekstilet er 100% laget for hånd, ved hjelp av en håndstrikketeknikk som kan dateres tilbake mange århundrer. Loop textile er 93 individuelt håndlagde paneler samlet i hverandre for å gjøre helheten. Loop bruker 100% premium australsk Alpaca fleece. Alpaca er lite allergen og sikrer både varme og pusteevne. Loop-tekstilet har drapering og form fleksibilitet, mens de 93 panelene sikrer at det er strekk og en sterk utøver. Loop er laget av naturlige, fornybare og biologisk nedbrytbare fibre

Prosjektnavn : Loop, Designernes navn : Miranda Pereira, Kundens navn : Daato.

Loop Multifunksjonell Innpakning

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.