Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonell Innpakning

Loop

Multifunksjonell Innpakning Loop er en multifunksjonell innpakning til garderoben din eller til bruk i ditt hjem. Loop er 240cmx180cm. Overflaten og strukturen på Loop-tekstilet er 100% laget for hånd, ved hjelp av en håndstrikketeknikk som kan dateres tilbake mange århundrer. Loop textile er 93 individuelt håndlagde paneler samlet i hverandre for å gjøre helheten. Loop bruker 100% premium australsk Alpaca fleece. Alpaca er lite allergen og sikrer både varme og pusteevne. Loop-tekstilet har drapering og form fleksibilitet, mens de 93 panelene sikrer at det er strekk og en sterk utøver. Loop er laget av naturlige, fornybare og biologisk nedbrytbare fibre

Prosjektnavn : Loop, Designernes navn : Miranda Pereira, Kundens navn : Daato.

Loop Multifunksjonell Innpakning

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.