Designmagasin
Designmagasin
Servant

SEREL Purity

Servant Serel Purity Servant tar sin plass på bad med sin unike og fantastiske skålform. Den generelle tilnærmingen i utformingen av spillvannshullet som er usynlig. Denne tilnærmingen påvirker designet så viktig og får detaljerte detaljer til å utvikles. Med denne tilnærmingen Serel Purity-servant virker ren, glatt, elegant og er i en fullstendig harmoni med den generelle integriteten til design. SEREL Purity Servant, som har dominans av myke former, inviterer brukeren til futurisme.

Prosjektnavn : SEREL Purity, Designernes navn : SEREL Seramic Factory, Kundens navn : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Servant

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.