Designmagasin
Designmagasin
Servant

SEREL Purity

Servant Serel Purity Servant tar sin plass på bad med sin unike og fantastiske skålform. Den generelle tilnærmingen i utformingen av spillvannshullet som er usynlig. Denne tilnærmingen påvirker designet så viktig og får detaljerte detaljer til å utvikles. Med denne tilnærmingen Serel Purity-servant virker ren, glatt, elegant og er i en fullstendig harmoni med den generelle integriteten til design. SEREL Purity Servant, som har dominans av myke former, inviterer brukeren til futurisme.

Prosjektnavn : SEREL Purity, Designernes navn : SEREL Seramic Factory, Kundens navn : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Servant

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.