Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign

CRONUS

Interiørdesign Denne medlemmenes barsalong er rettet mot ledere som er opptatt av å tilbringe stilige bykvelder. Det sier seg selv at du vil føle deg noe spesielt og ekstraordinært for de som vil bli medlem og som er villige til å bruke denne linjen. Når du begynner å bruke her, vil brukervennlighet og komfort ha en stor betydning for driftsformen. Du kan synes at disse to aspektene som er nevnt ovenfor er ganske rare, og å gi akkurat det rette preget var utfordringen vår. Faktisk var disse "to aspektene" nøkkelordet for utformingen av denne barloungen.

Prosjektnavn : CRONUS, Designernes navn : Aiji Inoue, Kundens navn : Doyle Collection co.ltd..

CRONUS Interiørdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.