Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign

CRONUS

Interiørdesign Denne medlemmenes barsalong er rettet mot ledere som er opptatt av å tilbringe stilige bykvelder. Det sier seg selv at du vil føle deg noe spesielt og ekstraordinært for de som vil bli medlem og som er villige til å bruke denne linjen. Når du begynner å bruke her, vil brukervennlighet og komfort ha en stor betydning for driftsformen. Du kan synes at disse to aspektene som er nevnt ovenfor er ganske rare, og å gi akkurat det rette preget var utfordringen vår. Faktisk var disse "to aspektene" nøkkelordet for utformingen av denne barloungen.

Prosjektnavn : CRONUS, Designernes navn : Aiji Inoue, Kundens navn : Doyle Collection co.ltd..

CRONUS Interiørdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.