Designmagasin
Designmagasin
Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Vi bygger byer med deg. Meldingen som NTT East Japan Corporate Sales Promotion formidler, er omtalt i denne skrivebordskalenderen. Den øverste delen av kalenderarkene er skåret ut av fargerike bygninger, og de overlappende arkene danner en lykkelig by. Det er en kalender man kan glede seg over å endre landskapet i bygningslinjen hver måned og fyller deg en følelse av å være fornøyd hele året gjennom.

Prosjektnavn : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Designernes navn : Katsumi Tamura, Kundens navn : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Kalender

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.