Designmagasin
Designmagasin
Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Vi bygger byer med deg. Meldingen som NTT East Japan Corporate Sales Promotion formidler, er omtalt i denne skrivebordskalenderen. Den øverste delen av kalenderarkene er skåret ut av fargerike bygninger, og de overlappende arkene danner en lykkelig by. Det er en kalender man kan glede seg over å endre landskapet i bygningslinjen hver måned og fyller deg en følelse av å være fornøyd hele året gjennom.

Prosjektnavn : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Designernes navn : Katsumi Tamura, Kundens navn : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Kalender

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.