Designmagasin
Designmagasin
Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Dette er en skrivebordskalender laget med et utklippsdesign med sesongens motiv på utsøkt preging. Høydepunktet i designen er når de vises, sesongmotivene settes i en vinkel på 30 grader for best mulig visning. Denne nye formen uttrykker NTT COMWAREs romanuttrykk for å generere nye ideer. Tanken legges til kalenderfunksjonaliteten med god skriveplass og styrte linjer. Den er god for rask visning og enkel å bruke, full av originalitet som skiller den fra andre kalendere.

Prosjektnavn : NTT COMWARE “Season Display”, Designernes navn : Katsumi Tamura, Kundens navn : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Kalender

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.