Designmagasin
Designmagasin
Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Dette er en skrivebordskalender laget med et utklippsdesign med sesongens motiv på utsøkt preging. Høydepunktet i designen er når de vises, sesongmotivene settes i en vinkel på 30 grader for best mulig visning. Denne nye formen uttrykker NTT COMWAREs romanuttrykk for å generere nye ideer. Tanken legges til kalenderfunksjonaliteten med god skriveplass og styrte linjer. Den er god for rask visning og enkel å bruke, full av originalitet som skiller den fra andre kalendere.

Prosjektnavn : NTT COMWARE “Season Display”, Designernes navn : Katsumi Tamura, Kundens navn : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Kalender

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.