Designmagasin
Designmagasin
Transformerende Sykkelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Sykkelparkering Smartstreets-Cyclepark er et allsidig, strømlinjeformet sykkelparkeringsanlegg for to sykler som passer på få minutter for å gjøre det raskt mulig å forbedre sykkelparkeringsanlegg over byområder uten å legge rot til gatebildet. Utstyret bidrar til å redusere sykkeltyveri og kan installeres i selv de mest trange gater, og frigjør ny verdi fra eksisterende infrastruktur. Utstyrt av rustfritt stål kan utstyret være RAL-fargematchet og merket for lokale myndigheter eller sponsorer. Det kan også brukes til å identifisere sykkelruter. Den kan konfigureres for å passe alle størrelser og kolonner.

Prosjektnavn : Smartstreets-Cyclepark™, Designernes navn : SMARTSTREETS LTD, Kundens navn : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Transformerende Sykkelparkering

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.