Designmagasin
Designmagasin
Ring

Pollen

Ring Hvert stykke er en tolkning av et fragment av naturen. Naturen blir et påskudd for å gi liv til juveler, leke med teksturer lys og skygger. Målet er å gi en juvel med tolkede former, ettersom naturen ville utforme dem med dens følsomhet og sensualitet. Alle brikkene er håndlagde ferdige for å forbedre teksturer og særegenheter i juvelen. Stilen er ren for å nå plantelivet. Resultatet gir et stykke både unikt og tidløst dypt knyttet til naturen.

Prosjektnavn : Pollen, Designernes navn : Christine Alexandre, Kundens navn : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Ring

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.