Designmagasin
Designmagasin
Ring

Pollen

Ring Hvert stykke er en tolkning av et fragment av naturen. Naturen blir et påskudd for å gi liv til juveler, leke med teksturer lys og skygger. Målet er å gi en juvel med tolkede former, ettersom naturen ville utforme dem med dens følsomhet og sensualitet. Alle brikkene er håndlagde ferdige for å forbedre teksturer og særegenheter i juvelen. Stilen er ren for å nå plantelivet. Resultatet gir et stykke både unikt og tidløst dypt knyttet til naturen.

Prosjektnavn : Pollen, Designernes navn : Christine Alexandre, Kundens navn : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Ring

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.