Designmagasin
Designmagasin
Vugge, Gyngestoler

Dimdim

Vugge, Gyngestoler Lisse Van Cauwenberge skapte denne en av en slags flerfunksjonell løsning som fungerer som en gyngestol og også som vugge når to Dimdim-stoler er satt sammen. Hver av gyngestolen er laget av tre med stålstøtter og ferdig i en valnøtt finér. To stoler kan monteres på hverandre ved hjelp av to skjulte klemmer under setet for å danne en baby vugge.

Prosjektnavn : Dimdim, Designernes navn : Lisse Van Cauwenberge, Kundens navn : Lisse..

Dimdim Vugge, Gyngestoler

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.