Designmagasin
Designmagasin
Vugge, Gyngestoler

Dimdim

Vugge, Gyngestoler Lisse Van Cauwenberge skapte denne en av en slags flerfunksjonell løsning som fungerer som en gyngestol og også som vugge når to Dimdim-stoler er satt sammen. Hver av gyngestolen er laget av tre med stålstøtter og ferdig i en valnøtt finér. To stoler kan monteres på hverandre ved hjelp av to skjulte klemmer under setet for å danne en baby vugge.

Prosjektnavn : Dimdim, Designernes navn : Lisse Van Cauwenberge, Kundens navn : Lisse..

Dimdim Vugge, Gyngestoler

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.