Designmagasin
Designmagasin
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 er en ny teknisk enhet for å integrere Internett, multimedia og kommunikasjon, og tilbyr hjemmebrukere diversifiserte interaktive tjenester, inkludert massivt spill av Internettinnhold og HD-videosamtaler. Ved å koble STB til TV i familiens nettverksmiljø, kan brukeren raskt oppgradere en vanlig TV til en smart-TV, noe som gir familiebrukere en utmerket AV-underholdningsopplevelse.

Prosjektnavn : T-Box2, Designernes navn : Ke Zhang, Kundens navn : Technicolor.

T-Box2 Set Top Box

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.