Designmagasin
Designmagasin
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 er en ny teknisk enhet for å integrere Internett, multimedia og kommunikasjon, og tilbyr hjemmebrukere diversifiserte interaktive tjenester, inkludert massivt spill av Internettinnhold og HD-videosamtaler. Ved å koble STB til TV i familiens nettverksmiljø, kan brukeren raskt oppgradere en vanlig TV til en smart-TV, noe som gir familiebrukere en utmerket AV-underholdningsopplevelse.

Prosjektnavn : T-Box2, Designernes navn : Ke Zhang, Kundens navn : Technicolor.

T-Box2 Set Top Box

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.