Designmagasin
Designmagasin
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 er en ny teknisk enhet for å integrere Internett, multimedia og kommunikasjon, og tilbyr hjemmebrukere diversifiserte interaktive tjenester, inkludert massivt spill av Internettinnhold og HD-videosamtaler. Ved å koble STB til TV i familiens nettverksmiljø, kan brukeren raskt oppgradere en vanlig TV til en smart-TV, noe som gir familiebrukere en utmerket AV-underholdningsopplevelse.

Prosjektnavn : T-Box2, Designernes navn : Ke Zhang, Kundens navn : Technicolor.

T-Box2 Set Top Box

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.