Designmagasin
Designmagasin
Merkeidentitet

PetitAna

Merkeidentitet PetitAna - Håndlagde ting for elegant baby, er et merke av forskjellige ting for babyer (klær, tilbehør, møbler, tilbehør til barnehage, leker). Merkenavnet ble inspirert av kombinasjonen av den korte formen for designernavnet Anastasia og det franske ordet "Petit" som betyr baby, barn, spedbarn. Navnet på håndbokstaver understreker det faktum at produktene er laget for hånd. Fargepaletten og grasiøse grafiske elementene gjenspeiler sofistikert designertilnærming i skaperverket av dette merket.

Prosjektnavn : PetitAna, Designernes navn : Anastasia Smyslova, Kundens navn : AnaStasia art&design.

PetitAna Merkeidentitet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.