Designmagasin
Designmagasin
Merkeidentitet

PetitAna

Merkeidentitet PetitAna - Håndlagde ting for elegant baby, er et merke av forskjellige ting for babyer (klær, tilbehør, møbler, tilbehør til barnehage, leker). Merkenavnet ble inspirert av kombinasjonen av den korte formen for designernavnet Anastasia og det franske ordet "Petit" som betyr baby, barn, spedbarn. Navnet på håndbokstaver understreker det faktum at produktene er laget for hånd. Fargepaletten og grasiøse grafiske elementene gjenspeiler sofistikert designertilnærming i skaperverket av dette merket.

Prosjektnavn : PetitAna, Designernes navn : Anastasia Smyslova, Kundens navn : AnaStasia art&design.

PetitAna Merkeidentitet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.