Designmagasin
Designmagasin
Sigarett / Tannkjøtt Bin

Smartstreets-Smartbin™

Sigarett / Tannkjøtt Bin Smartbin ™, som er en patentert søppelkasse med unike funksjoner, supplerer eksisterende gateinfrastruktur som en tvilling, rygg-til-rygg rundt hvilken som helst størrelse eller form på lyktestolpe eller skiltstolpe, eller i solo-format på vegger, rekkverk og sokkler. Dette frigjør nye, uventede verdier fra eksisterende gater for å lage nettverk av praktiske, forutsigbart lokaliserte søppelkasser for sigarett og tannkjøtt som alltid er innen rekkevidde, uten å legge rot til gatebildet. Smartbin transformerer gatepleie i byer over hele verden ved å muliggjøre en effektiv respons på sigarett- og tannkjøttsøppel.

Prosjektnavn : Smartstreets-Smartbin™, Designernes navn : SMARTSTREETS LTD, Kundens navn : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Sigarett / Tannkjøtt Bin

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.