Designmagasin
Designmagasin
Sigarett / Tannkjøtt Bin

Smartstreets-Smartbin™

Sigarett / Tannkjøtt Bin Smartbin ™, som er en patentert søppelkasse med unike funksjoner, supplerer eksisterende gateinfrastruktur som en tvilling, rygg-til-rygg rundt hvilken som helst størrelse eller form på lyktestolpe eller skiltstolpe, eller i solo-format på vegger, rekkverk og sokkler. Dette frigjør nye, uventede verdier fra eksisterende gater for å lage nettverk av praktiske, forutsigbart lokaliserte søppelkasser for sigarett og tannkjøtt som alltid er innen rekkevidde, uten å legge rot til gatebildet. Smartbin transformerer gatepleie i byer over hele verden ved å muliggjøre en effektiv respons på sigarett- og tannkjøttsøppel.

Prosjektnavn : Smartstreets-Smartbin™, Designernes navn : SMARTSTREETS LTD, Kundens navn : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Sigarett / Tannkjøtt Bin

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.