Designmagasin
Designmagasin
Fotokromisk Baldakinstruktur

Or2

Fotokromisk Baldakinstruktur Or2 er en takoverflate med én overflate som reagerer på sollys. De polygonale segmentene av overflaten reagerer på ultrafiolett lys, og kartlegger solstrålenes plassering og intensitet. Når du er i skyggen, er segmentene av Or2 gjennomskinnelige hvite. Når de blir truffet av sollys, blir de imidlertid farget og oversvømmer rommet nedenfor med forskjellige lysfarger. I løpet av dagen blir Or2 en skyggelegging som passivt kontrollerer plassen under den. Om natten forvandles Or2 til en enorm lysekrone, som sprer lys som har blitt samlet inn av integrerte fotovoltaiske celler i løpet av dagen.

Prosjektnavn : Or2, Designernes navn : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Kundens navn : Orproject.

Or2 Fotokromisk Baldakinstruktur

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.