Designmagasin
Designmagasin
Clamshell Notebook For Utdanning

Pupil 107

Clamshell Notebook For Utdanning Elev 107: Et ytterligere skritt i fremtidig utdanning. Inspirerende kunnskap har aldri vært så lett. Eleven 107 utforsker en enorm verden av nye muligheter for læring. Ved å kombinere et avansert design, med HD-standarder, med Windows 8 væskeytelse, er Pupil 107 spesielt designet for å imøtekomme utdanningsbehovene til studenter over hele verden. Velkommen til det høyeste utdanningsnivået.

Prosjektnavn : Pupil 107, Designernes navn : Jp Inspiring Knowledge, Kundens navn : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Clamshell Notebook For Utdanning

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.