Designmagasin
Designmagasin
Clamshell Notebook For Utdanning

Pupil 107

Clamshell Notebook For Utdanning Elev 107: Et ytterligere skritt i fremtidig utdanning. Inspirerende kunnskap har aldri vært så lett. Eleven 107 utforsker en enorm verden av nye muligheter for læring. Ved å kombinere et avansert design, med HD-standarder, med Windows 8 væskeytelse, er Pupil 107 spesielt designet for å imøtekomme utdanningsbehovene til studenter over hele verden. Velkommen til det høyeste utdanningsnivået.

Prosjektnavn : Pupil 107, Designernes navn : Jp Inspiring Knowledge, Kundens navn : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Clamshell Notebook For Utdanning

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.