Designmagasin
Designmagasin
Kran

Amphora

Kran Amphora serie er designet for å koble fortid og fremtid og gir en sjanse til å oppleve de grunnleggende og funksjonelle formene fra antikken. Det var ikke lett som i dag å nå livskildevannet vårt i dag. Kranens uvanlige form kommer fra århundrer før i dag, men vannbesparende kassett bringer i morgen. Kran retro designet fra gatefontener fra antikken og bringer estetisk til badene dine.

Prosjektnavn : Amphora, Designernes navn : E.C.A. Design Team, Kundens navn : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Kran

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.