Designmagasin
Designmagasin
Kran

Amphora

Kran Amphora serie er designet for å koble fortid og fremtid og gir en sjanse til å oppleve de grunnleggende og funksjonelle formene fra antikken. Det var ikke lett som i dag å nå livskildevannet vårt i dag. Kranens uvanlige form kommer fra århundrer før i dag, men vannbesparende kassett bringer i morgen. Kran retro designet fra gatefontener fra antikken og bringer estetisk til badene dine.

Prosjektnavn : Amphora, Designernes navn : E.C.A. Design Team, Kundens navn : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Kran

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.