Designmagasin
Designmagasin
Kraner

Electra

Kraner Electra anses som representant for digital bruk i armatursektoren, og kombinerer teknologien med design for å fremheve designen av den digitale tidsalderen. Kranene som ikke har separat håndtak tiltrekker seg alle på grunn av sin eleganse og smarte utseende er avgjørende for å være unike i vått område. Berøringsskjermknappene til Electra tilbyr brukerne en mer ergonomisk løsning. "Eco Mind" på kranene gir brukeren maksimal effektivitet i å spare. Denne funksjonen tilfører spesielt verdi til kommende generasjoner

Prosjektnavn : Electra, Designernes navn : E.C.A. Design Team, Kundens navn : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Kraner

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.