Designmagasin
Designmagasin
Kraner

Electra

Kraner Electra anses som representant for digital bruk i armatursektoren, og kombinerer teknologien med design for å fremheve designen av den digitale tidsalderen. Kranene som ikke har separat håndtak tiltrekker seg alle på grunn av sin eleganse og smarte utseende er avgjørende for å være unike i vått område. Berøringsskjermknappene til Electra tilbyr brukerne en mer ergonomisk løsning. "Eco Mind" på kranene gir brukeren maksimal effektivitet i å spare. Denne funksjonen tilfører spesielt verdi til kommende generasjoner

Prosjektnavn : Electra, Designernes navn : E.C.A. Design Team, Kundens navn : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Kraner

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.