Designmagasin
Designmagasin
Transformerbar Sofa

Mäss

Transformerbar Sofa Jeg ønsket å lage en modulær sofa som kunne transformeres i flere separate sitteløsninger. Hele møblene består av bare to forskjellige stykker med samme form for å danne en rekke løsninger. Hovedstrukturen er den samme sideformen på armlenene, men bare tykkere. Armlene kan dreies 180 grader for å endre eller fortsette hovedstykket til møblene.

Prosjektnavn : Mäss, Designernes navn : Claudio Sibille, Kundens navn : .

Mäss Transformerbar Sofa

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.