Designmagasin
Designmagasin
Transformerbar Sofa

Mäss

Transformerbar Sofa Jeg ønsket å lage en modulær sofa som kunne transformeres i flere separate sitteløsninger. Hele møblene består av bare to forskjellige stykker med samme form for å danne en rekke løsninger. Hovedstrukturen er den samme sideformen på armlenene, men bare tykkere. Armlene kan dreies 180 grader for å endre eller fortsette hovedstykket til møblene.

Prosjektnavn : Mäss, Designernes navn : Claudio Sibille, Kundens navn : .

Mäss Transformerbar Sofa

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.