Designmagasin
Designmagasin
Veske

Diana

Veske Posen har alltid to funksjoner: å legge ting inni (så mye som det kan være fylt i den) og å se fin ut, men ikke egentlig i den rekkefølgen. Denne vesken oppfyller begge forespørsler. Den er unik og forskjellig fra de andre posene på grunn av kombinasjonen av materialer som brukes til å lage den: plexiglas med tekstilpose festet. Vesken er veldig arkitektonisk, enkel og ren i sin form, men likevel funksjonell. I sin konstruksjon er det hyllest til Bauhaus, verdenssyn og mestere, men likevel er det veldig moderne. Takket være plexy er den veldig lett og den blanke overflaten tiltrekker oppmerksomhet.

Prosjektnavn : Diana, Designernes navn : Diana Sokolic, Kundens navn : .

Diana Veske

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.