Designmagasin
Designmagasin
Veske

Diana

Veske Posen har alltid to funksjoner: å legge ting inni (så mye som det kan være fylt i den) og å se fin ut, men ikke egentlig i den rekkefølgen. Denne vesken oppfyller begge forespørsler. Den er unik og forskjellig fra de andre posene på grunn av kombinasjonen av materialer som brukes til å lage den: plexiglas med tekstilpose festet. Vesken er veldig arkitektonisk, enkel og ren i sin form, men likevel funksjonell. I sin konstruksjon er det hyllest til Bauhaus, verdenssyn og mestere, men likevel er det veldig moderne. Takket være plexy er den veldig lett og den blanke overflaten tiltrekker oppmerksomhet.

Prosjektnavn : Diana, Designernes navn : Diana Sokolic, Kundens navn : .

Diana Veske

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.