Designmagasin
Designmagasin
Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) er en monumental bygning, 211 m høy, som ligger i sørlige utkanten av Ashgabat, hovedstaden i Turkmenistan, på en høyde 1024 moh. TV Tower er det viktigste knutepunktet for produksjon av radio og TV-programmer, postproduksjon og kringkasting. Og er et av de beste eksemplene på avansert digital teknologi. TV-tårnet gjorde Turkmenistan til en pioner innen HD-TV-sendinger i Asia. TV Tower er den største teknologiinvesteringen de siste 20 årene innen kringkasting.

Prosjektnavn : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Designernes navn : Polimeks Construction, Kundens navn : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.