Designmagasin
Designmagasin
Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) er en monumental bygning, 211 m høy, som ligger i sørlige utkanten av Ashgabat, hovedstaden i Turkmenistan, på en høyde 1024 moh. TV Tower er det viktigste knutepunktet for produksjon av radio og TV-programmer, postproduksjon og kringkasting. Og er et av de beste eksemplene på avansert digital teknologi. TV-tårnet gjorde Turkmenistan til en pioner innen HD-TV-sendinger i Asia. TV Tower er den største teknologiinvesteringen de siste 20 årene innen kringkasting.

Prosjektnavn : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Designernes navn : Polimeks Construction, Kundens navn : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.