Designmagasin
Designmagasin
Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) er en monumental bygning, 211 m høy, som ligger i sørlige utkanten av Ashgabat, hovedstaden i Turkmenistan, på en høyde 1024 moh. TV Tower er det viktigste knutepunktet for produksjon av radio og TV-programmer, postproduksjon og kringkasting. Og er et av de beste eksemplene på avansert digital teknologi. TV-tårnet gjorde Turkmenistan til en pioner innen HD-TV-sendinger i Asia. TV Tower er den største teknologiinvesteringen de siste 20 årene innen kringkasting.

Prosjektnavn : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Designernes navn : Polimeks Construction, Kundens navn : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.