Designmagasin
Designmagasin
Bistro

Ubon

Bistro Ubon er en thailandsk bistro som ligger i kjernen av byen Kuwait. Hotellet har utsikt over Fahad Al salim, en gate som er respektert for sin handel tilbake i dagene. Plassprogrammet til denne bistroen krever en effektiv design for alle kjøkken-, lagrings- og toalettområdene; som gir rom for en romslig spiseplass. For å oppnå dette, fungerer interiøret der de skal integreres med de eksisterende strukturelle elementene på en harmonisk måte.

Prosjektnavn : Ubon, Designernes navn : Rashed Alfoudari, Kundens navn : .

Ubon Bistro

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.