Designmagasin
Designmagasin
Bistro

Ubon

Bistro Ubon er en thailandsk bistro som ligger i kjernen av byen Kuwait. Hotellet har utsikt over Fahad Al salim, en gate som er respektert for sin handel tilbake i dagene. Plassprogrammet til denne bistroen krever en effektiv design for alle kjøkken-, lagrings- og toalettområdene; som gir rom for en romslig spiseplass. For å oppnå dette, fungerer interiøret der de skal integreres med de eksisterende strukturelle elementene på en harmonisk måte.

Prosjektnavn : Ubon, Designernes navn : Rashed Alfoudari, Kundens navn : .

Ubon Bistro

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.