Designmagasin
Designmagasin
Bistro

Ubon

Bistro Ubon er en thailandsk bistro som ligger i kjernen av byen Kuwait. Hotellet har utsikt over Fahad Al salim, en gate som er respektert for sin handel tilbake i dagene. Plassprogrammet til denne bistroen krever en effektiv design for alle kjøkken-, lagrings- og toalettområdene; som gir rom for en romslig spiseplass. For å oppnå dette, fungerer interiøret der de skal integreres med de eksisterende strukturelle elementene på en harmonisk måte.

Prosjektnavn : Ubon, Designernes navn : Rashed Alfoudari, Kundens navn : .

Ubon Bistro

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.