Designmagasin
Designmagasin
Hundekrage

FiFi

Hundekrage Dette er ikke bare en hundekrage, det er en hundekrage med et avtakbart halskjede. Frida bruker kvalitetsskinn med massiv messing. Da hun utformet dette stykket, måtte hun vurdere en enkel sikker måte å feste halskjedet på mens hunden har på seg kragen. Kraven måtte også ha et luksuriøst preg uten halskjedet. Med denne designen, et avtakbart halskjede, kan eieren smykke hunden sin når de ønsker det.

Kanelsnurr Med Honning

Heaven Drop

Kanelsnurr Med Honning Heaven Drop er en kanelsnurr fylt med ren honning som brukes sammen med te. Tanken var å kombinere to matvarer som brukes hver for seg og lage et helt nytt produkt. Designerne ble inspirert av strukturen på kanelrullen, de brukte rullens form som en beholder for honning, og for å pakke kanelsnurrene brukte de bivoks for å isolere og pakke kanelsnurrer. Den har egyptiske figurer avbildet på overflaten, og det er fordi egypterne er de første menneskene som innså viktigheten av kanel og brukte honning som en skatt! Dette produktet kan være et symbol på himmelen i tekoppene.

Mat

Drink Beauty

Mat Drink Beauty er som en vakker juvel som du kan drikke! Vi lagde en kombinasjon av to gjenstander som ble brukt hver for seg med te: Rock godis og sitronskiver. Dette designet er helt spiselig. Ved å tilsette sitronskiver i rock candy's struktur, blir smaken utrolig bedre og matverdien øker på grunn av sitrons vitaminer. Designerne byttet rett og slett ut pinnene som steinkodekrystaller ble holdt på med en skive tørket sitron. Drink Beauty er et komplett eksempel på moderne verden som bringer skjønnhet og effektivitet sammen.

Drikke

Firefly

Drikke Dette designet er en ny cocktail med Chia, hovedideen var å designe en cocktail som har flere smaksfaser. Denne designen kommer også med forskjellige farger som kan sees under svart lys som gjør den egnet for fester og klubber. Chia kan absorbere og reservere enhver smak og farge, så når man lager en cocktail med Firefly kan oppleve forskjellige smaker trinn for trinn. Ernæringsverdien til dette produktet er høyere sammenlignet med andre cocktailer, og det er alt på grunn av Chias høye ernæringsverdi og lave kalorier . Dette designet er et nytt kapittel i historien til drinker og cocktailer.

Kapsel

Wildcook

Kapsel Wild Cook kapsel, er en kapsel med en rekke naturlige ingredienser, og den er designet for å røyke mat og skape forskjellige smaker og dufter. De fleste tror at den eneste måten å lage mat røkt på er ved å brenne forskjellige tresorter, men sannheten er at du kan gjøre maten røkt med mange materialer og skape en helt ny smak og duft. Designerne skjønte smaksforskjellene rundt om i verden, og det er derfor dette designet er helt fleksibelt når det gjelder spørsmålet om brukbarhet i forskjellige regioner. Disse kapslene kommer i blandede ingredienser.

Krølltang

Nano Airy

Krølltang Det nano luftige krølltangen bruker en innovativ negativ ion-teknologi. Holder glatt tekstur, myk skinnende krøll i lang tid. Curlingrøret har gjennomgått et nano-keramisk belegg, føles veldig glatt. Det krøller håret ømt og raskt med den varme luften fra de negative ionene. Sammenlignet med krølltang uten luft, kan du fullføre i en mykere hårkvalitet. Grunnfargen på produktet er myk, varm og ren matt hvit, og aksentfargen er rosa gull.