Designmagasin
Designmagasin
Hår Rettetang

Nano Airy

Hår Rettetang Det Nano luftige glattjernet kombinerer nano-keramiske belegningsmaterialer med innovativ negativ jernteknologi, som bringer håret forsiktig og elegant i rett form raskt. Takket være magnetsensoren øverst på hetten og kroppen slås enheten av automatisk når hetten er lukket, noe som er trygt å bære med seg. Den kompakte kroppen med USB-ladbar trådløs design er enkel å oppbevare i veske og bære, og hjelper kvinner til å beholde en elegant frisyre når som helst og hvor som helst. Det hvite og rosa fargevalget gir enheten en feminin karakter.

Lunsjboks

The Portable

Lunsjboks Cateringindustrien blomstrer, og takeaway er blitt en nødvendighet for moderne mennesker. Samtidig har det også blitt generert mye søppel. Mange av måltidskassene som brukes til å holde mat kan resirkuleres, men plastposene som brukes til å pakke måltidskassene er faktisk ikke-resirkulerbare. For å redusere bruken av plastposer blir funksjonene til måltidsboksen og plasten kombinert for å designe nye lunsjbokser. Ballboksen gjør selve delen til et håndtak som er lett å bære, og som kan integrere flere måltidsbokser, noe som reduserer bruken av plastposer til pakking av måltidsbokser.

Barbermaskin

Alpha Series

Barbermaskin Alpha-serien er en kompakt, semi-profesjonell barbermaskin som kan takle grunnleggende oppgaver for ansiktspleie. Også et produkt som tilbyr hygieniske løsninger med innovativ tilnærming kombinert med vakker estetikk. Enkelhet, minimalisme og funksjonalitet kombinert med enkel brukerinteraksjon bygger grunnleggende i prosjektet. Glad brukeropplevelse er nøkkelen. Tips kan enkelt tas av barbermaskinen og settes inn i lagringsdelen. Dokken er designet for å lade barbermaskinen og rengjøre tipsene som støttes med UV-lys inne i lagringsdelen.

Bærbar Multifunksjon

Along with

Bærbar Multifunksjon Prosjektet gir en bærbar livsopplevelse for utendørs publikum, som hovedsakelig er delt inn i to deler: hoveddelen og modulene som kan endres. Hoveddelen inkluderer ladefunksjoner, tannbørste- og barberingsfunksjoner. Tilbehør inkluderer tannbørste og barberhode. Originalen inspirasjon for produktet kom fra folk som elsker å reise og har bagasjen rotet eller tapt, så den bærbare, allsidige pakken ble til at produktet er i posisjon. Nå er det mange som liker å reise, så bærbare produkter blir valget. Dette produktet samsvarer med markedets etterspørsel.

Katteseng

Catzz

Katteseng Når du designer Catzz katteseng, ble inspirasjonen hentet fra behov fra både katter og eiere, og behovet for å forene funksjon, enkelhet og skjønnhet. Mens de observerte katter, inspirerte deres unike geometriske trekk den rene og gjenkjennelige formen. Noen karakteristiske atferdsmønstre (f.eks. Ørebevegelse) ble innlemmet i kattens brukeropplevelse. Også med tanke på eiere var målet å lage et møbel de kunne tilpasse og stolt kunne vise. Videre var det viktig å sikre enkelt vedlikehold. Alt dette gjør den elegante, geometriske designen og modulstrukturen mulig.

Øyeblikkelig Naturlig Leppeutvidelsesenhet

Xtreme Lip-Shaper® System

Øyeblikkelig Naturlig Leppeutvidelsesenhet Xtreme Lip-Shaper® System er verdens første klinisk beviste trygge kosmetiske leppeutvidelsesenhet til hjemmebruk. Den bruker en 3.500 år gammel kinesisk "cupping" -metode - med andre ord sug - kombinert med avansert leppefaserteknologi for å konturere og forstørre leppene umiddelbart. Designet skaper betagende en-lobet og dobbelt-lobet underleppe akkurat som Angelina Jolie. Brukere kan forbedre over- eller underleppen hver for seg. Designet er også bygget for å heve buene på Cupids bue, fylle ut leppegropene for å løfte hjørnene i den aldrende munnen. Passer for begge kjønn.