Designmagasin
Designmagasin
Treleketøy

Cubecor

Treleketøy Cubecor er et enkelt, men intrikat leketøy som utfordrer barnas evne til å tenke og kreativitet og gjør dem kjent med farger og enkle, komplementære og funksjonelle beslag. Ved å feste små kuber til hverandre blir settet komplett. Ulike enkle tilkoblinger inkludert magneter, borrelås og pinner brukes i deler. Å finne forbindelser og koble dem til hverandre, fullfører kuben. Forsterker også deres tredimensjonale forståelse ved å overtale barnet til å fullføre et enkelt og kjent volum.

Lampeskjerm

Bellda

Lampeskjerm En enkel å installere, hengende lampeskjerm som enkelt passer på enhver lyspære uten behov for verktøy eller elektrisk ekspertise. Utformingen av produktene gjør det mulig for brukeren å enkelt sette den på og ta den av pæren uten mye anstrengelse for å skape en visuelt behagelig lyskilde i et budsjett eller midlertidig innkvartering. Siden funksjonaliteten til dette produktet er embedder i sin form, er produksjonskostnaden lik den for en vanlig plast blomsterpotte. Mulighet for personalisering etter brukerens smak ved å male eller legge til dekorative elementer skaper en unik karakter.

Markedsføringsmateriell For Arrangementer

Artificial Intelligence In Design

Markedsføringsmateriell For Arrangementer Det grafiske designet gir en visuell representasjon av hvordan kunstig intelligens kan bli en alliert for designere i nær fremtid. Den gir innsikt i hvordan AI kan hjelpe til med å tilpasse opplevelsen for forbrukeren, og hvordan kreativitet sitter i trådkorset for kunst, vitenskap, ingeniørvitenskap og design. Artificial Intelligence In Graphic Design Conference er et 3-dagers arrangement i San Francisco, CA i november. Hver dag er det designverksted, foredrag fra forskjellige foredragsholdere.

Visuell Kommunikasjon

Finding Your Focus

Visuell Kommunikasjon Designeren har som mål å vise et visuelt konsept som demonstrerer et konseptuelt og typografisk system. Komposisjonen består derfor av et spesifikt vokabular, nøyaktige mål og sentrale spesifikasjoner som designeren har tatt i betraktning. Designeren har også hatt som mål å etablere et tydelig typografisk hierarki for å etablere og flytte rekkefølgen som publikum mottar informasjon fra designet.

Yacht

Atlantico

Yacht Den 77 meter lange Atlantico er en lystyacht med store utearealer og brede innvendige rom, som gjør at gjestene kan nyte havutsikten og være i kontakt med den. Målet med designet var å skape en moderne yacht med tidløs eleganse. Spesielt fokus var på proporsjonene for å holde profilen lav. Yachten har seks dekk med fasiliteter og tjenester som helikopterplass, møre garasjer med hurtigbåt og jetski. Seks suitehytter har plass til tolv gjester, mens eieren har et dekk med utestue og boblebad. Det er et utendørsbasseng og et 7 meter langt indre basseng. Yachten har hybrid fremdrift.

Merkevarebygging

Cut and Paste

Merkevarebygging Dette prosjektverktøysettet, Cut and Paste: Preventing Visual Plagiarism, tar for seg et tema som kan påvirke alle i designbransjen, og likevel er visuell plagiering et tema som sjelden diskuteres. Dette kan skyldes tvetydigheten mellom å ta referanse fra et bilde og kopiere fra det. Derfor er det dette prosjektet foreslår å bevisstgjøre gråsonene rundt visuelt plagiat og plassere dette i forkant av samtaler rundt kreativitet.