Designmagasin
Designmagasin
Logo Og Merkeidentitet

Lazord

Logo Og Merkeidentitet Det omfatter enkel logo, skrivesaker, kaffekopp og strekker seg til bredere merkeidentitetsprogrammer som inkluderer interiørdesigndetaljer. Disse leker effektivt med farge, form og type, og fungerer i høykvalitets materialdetaljer og finish. Lazard-konseptet bygger på betydningen av Lapis Lazuli-steinen, også kjent som "Lazard" på arabisk. Som navnebror på steinen, kjent gjennom hele arabisk historie som representerer visdom og sannhet og opprettholder den kraftige kongeblå fargen, er Lazard Cafe et majestetisk konsept spesialdesignet for å bringe Omans arabiske smak.

Prosjektnavn : Lazord, Designernes navn : Shadi Al Hroub, Kundens navn : Gate 10 LLC.

Lazord Logo Og Merkeidentitet

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.