Designmagasin
Designmagasin
Hjemmelaget Pastamaskin

Hidro Mamma Mia

Hjemmelaget Pastamaskin Hidro Mama Mia er en sosiokulturell redning gjennom italiensk gastronomi. Ekstremt enkel å bruke, den er lett og kompakt, enkel å lagre og transportere. Det gir trygg høy produktivitet, og gir en hyggelig matopplevelse til familien i hverdagens liv og venners samspill. Motoren er helt integrert i girkassen, og tilbyr kraft, robusthet og sikker bruk, og gir også enkel rengjøring og støtte. Den kutter deig med ulik tykkelse, og kan tilberede en rekke retter: pasta, nudler, lasagne, brød, kringle, pizza og mer.

Prosjektnavn : Hidro Mamma Mia, Designernes navn : Arbo Design, Kundens navn : ARBO design.

Hidro Mamma Mia Hjemmelaget Pastamaskin

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.