Designmagasin
Designmagasin
Kapell

Coast Whale

Kapell Den bioniske formen til hvalen ble språket i dette kapellet. En hval strandet ved kysten av Island. En person kan komme inn i kroppen gjennom en lav fiskestare og oppleve perspektivet til en hval som ser på havet der det er lettere for mennesker å reflektere over omsorgssvikt ved miljøforringelse. Støttestrukturen faller på stranden for å sikre minimal skade på det naturlige miljøet. Naturlige og miljøvennlige materialer gjør dette prosjektet til et turistmål som krever miljøbeskyttelse.

Prosjektnavn : Coast Whale, Designernes navn : Zhang Jinyu, Kundens navn : Zhang Jinyu.

Coast Whale Kapell

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.