Designmagasin
Designmagasin
Fuglehus

Domik Ptashki

Fuglehus På grunn av den ensformige livsstilen og mangelen på bærekraftig interaksjon med naturen, lever en person i en tilstand av konstant sammenbrudd og intern misnøye, som ikke tillater ham å nyte livet til det fulle. Det kan fikses ved å utvide persepsjonens grenser og få ny erfaring med menneske-natur-samhandling. Hvorfor fugler? Deres sang påvirker menneskets mentale helse positivt, også fugler beskytter miljøet mot skadedyr. Prosjektet Domik Ptashki er en mulighet til å skape et nyttig område og prøve ornitologrollen ved å observere og ta vare på fugler.

Prosjektnavn : Domik Ptashki, Designernes navn : Igor Dydykin, Kundens navn : DYDYKIN Studio .

Domik Ptashki Fuglehus

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.