Designmagasin
Designmagasin
Fotografering

The Japanese Forest

Fotografering Den japanske skogen er hentet fra et japansk religiøst perspektiv. En av de japanske eldgamle religionene er Animisme. Animisme er en tro på at ikke-menneskelige skapninger, stilleben (mineraler, gjenstander osv.) Og usynlige ting også har en intensjon. Fotografering ligner på dette. Masaru Eguchi skyter noe som gir følelse i emnet. Trær, gress og mineraler kjenner livets vilje. Og til og med gjenstander som demninger som etterlot seg i naturen i lang tid føler viljen. Akkurat som du ser den uberørte naturen, vil fremtiden se den nåværende naturen.

Prosjektnavn : The Japanese Forest, Designernes navn : Masaru Eguchi, Kundens navn : Sunpono.

The Japanese Forest Fotografering

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.