Designmagasin
Designmagasin
Møbler

Jw Outdoor

Møbler Påvirket av origami skapte designeren en minimalistisk utestol med en unik form som bygger en spennende og fengslende atmosfære for utemiljøet. De livlige fargevalgene til Jw-stolene oppfyller behovene i forskjellige rom og stiler, og dens aluminiumsdesign gir den største bæreevnen med det letteste materialet. Korrosjonsbestandigheten, påliteligheten og kvaliteten gjør den egnet for utendørs bruk. Et ekstra eksternt bordtavle kan henge på stolen, slik at du kan plassere vannkopper, mobiltelefoner, bøker osv. Når du bruker utendørs.

Prosjektnavn : Jw Outdoor, Designernes navn : Jingwen Li, Kundens navn : LUMY HOUSE 皓腾家居.

Jw Outdoor Møbler

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.