Designmagasin
Designmagasin
Tørking Av Frukt

Fruit Bites

Tørking Av Frukt Hva er bedre enn en næringsrik skyldfri snack for barna dine? Fruit Bites emballasjedesign er designet for å oppmuntre barna til å endre snacksvanene sine og velge å spise naturlig tørket frukt i stedet for søppel snacks. Målet er å gi alle foreldre muligheten til å endre sitt / hennes barns snacksmønster. Utfordringen er å designe karakterer som gjenspeiler fruktfordeler som barn lett kan forstå og forholde seg til som noe kult og sunt. Mango spiller en viktig rolle i hudens helse. Banana hjelper deg med å opprettholde normalt syn. Apple er bra for hukommelsen og konsentrasjonen.

Prosjektnavn : Fruit Bites, Designernes navn : Nour Shourbagy, Kundens navn : Fruit Bites.

Fruit Bites Tørking Av Frukt

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.